Cardione: složení, recenze, doporučení lékaře, kde koupit a jaká cena

Cardione je jedinečným, výživovým doplňkem, který se v poslední době objevil na českém trhu. Tento výrobek je založen na přírodních rostlinných látkách, které jsou speciálně určeny pro prevenci i léčbu hypertenze. Jeho vysoce účinné látky mají schopnost urychlit normalizaci hodnot krevního tlaku, odstranit usazeniny z cév a zabránit infarktu nebo mrtvici. Rostlinné složky produktu nezpůsobují žádné nežádoucí účinky, takže jej lze bez obav užívat kdokoli. Mnoho uživatelů Cardione zažilo již úžasný efekt tohoto doplňkového produktu.

Cardione: složení

Výzkumníci a lékaři strávili řadu let vývojem léčebného prostředku. Každá složka byla podrobena důkladným studiím, jejichž cílem bylo zajistit terapeutický efekt a absolutní bezpečnost uživatelům.

Cardione – Látky

KomponentaAkce
ThiaminSrdce je posilováno a jeho kontraktilita se zlepšuje. Tomuto procesu navíc pomáhá i ochrana těla před anémií, a to díky stabilizaci metabolických procesů. Také stav krevního oběhu očí a mozku může být výrazně zlepšen.
KopřivyPosiluje produkci červených krvinek a obnovuje práci ledvin. Také přispívá k poklesu hladiny cukru v krvi a úspěšnému snížení krevního tlaku.
HawthornLátka, která prokrvuje koronární cévy a čistí je od nečistot, je zcela nezbytná při léčbě tachykardie a arytmie.
Omega 3Materiál je spojený s výskytem ischemické choroby srdeční, aterosklerózy, trombózy, srdečního infarktu a mrtvice, což je důležitá složka zotavení po infarktu.
Vitamin B6Prokrvení mozku se zlepšuje a metabolismus lipidů se aktivuje, navíc pomáhá odstranit cholesterol.
Vitamin B12Vyvolává bdělou fázi spánku, kterou stimuluje, udržuje a normalizuje. Zároveň dokáže navodit zlepšení vidění, zmírnit nervozitu a obnovit kognitivní schopnosti.

Složky, které byly popsány, poskytují ucelenou ochranu pro kardiovaskulární systém a chrání naše tělo před vznikem rizikových onemocnění.

Cardione cena

Vedlejší účinky a kontraindikace

Výzkumy prováděné několika samostatnými laboratořemi potvrzují, že používání produktu Cardione kapsle nevyžaduje žádná omezení zdravotních kontraindikací. Uživatelé, kteří tento přípravek používali v průběhu času, nezaznamenali také žádné nežádoucí účinky.

Toto bylo realizováno kvůli přírodnímu složení, které nezpůsobuje žádné škody na lidském těle. Užívání tohoto přípravku je tedy možné pro všechny, bez ohledu na pohlaví nebo věk, kteří chtějí posílit srdce, snížit krevní tlak a zastavit zvýšení hladiny cukru v krvi. Pouze by měli být obzvláště opatrní lidé s individuální nesnášenlivostí k jedné nebo více složkám produktu.

Klinické studie

Výrobce podpořený Kardiovaskulárním centrem provedl pro účely svého výzkumu rozsáhlou klinickou studii. K tomu byli vybráni dobrovolníci trpící různými srdečními problémy. Lékaři provedli na každém účastníkovi počáteční lékařské vyšetření, na jehož základě byli všichni účastníci studie rozděleni do dvou skupin. První skupina užívala po dobu jednoho měsíce tobolky Cardione, druhá skupina zatím užívala placebo.

Po uplynutí stanovené doby byly prováděny kontrolní lékařská vyšetření, která šokovala i zkušené kardiology. Na jejich základě se ukázalo:

  • 100 % účastníků se jejich krevní tlak vyrovnal do klinické normy
  • zároveň z 94 % pacientů vyplynulo, že si v posledních 14 dní nevyskytli žádný hypertenzní záchvat
  • v 90 % případů jim trvalo tři měsíce, než se u nich projevily známky arteriální hypertenze

Co se týče kontrolní skupiny, která užívala placebo, nezjistilo se žádná zásadní změna, čímž byl ještě více podtržen pozitivní dopad léku.

Příbalový leták a indikace k použití

Výrobce pro pacienty vytvořil podrobný příbalový leták, který je přiložen v každém balení Cardione, což vám umožní rychle porozumět přípustnému předpisu a způsobu použití tohoto léčiva. Je velice důležité, aby bylo zdůrazněno, že Cardione není lék, ale je to produkt, který lze legálně zakoupit každou osobou, která potřebuje účinnou prevenci nebo léčbu různých kardiovaskulárních onemocnění.


Indikace pro poptávku po přípravku Cardione jsou limitovány na následující příznaky:

  • zvýšení krevního tlaku,
  • vysokou úroveň cukru a cholesterolu,
  • poruchy spánku a obtíže s pamětí,
  • časté závratě a bolesti hlavy,
  • otok po probuzení,
  • snížení energetického potenciálu a chronickou únavu,
  • bolesti na hrudi a dušnost,
  • nadměrné pocení,
  • úzkost a vzrušení.

Toto všechno jsou signály, že vaše srdce a cévy potřebují akutní pomoc, kterou vám může poskytnout Cardione.

Cardione koupit

Koupit Cardione – Jak a kde?

Mnoho lidí, kteří touží po tom, aby si mohli pořídit kapsle Cardione, se často ptá, kde si mohou objednat tento produkt. Odpověď je poměrně jednoduchá – stačí navštívit oficiální webové stránky výrobce a vyplnit odpovídající formulář žádosti.

Zároveň je nezbytné zdůraznit, že výrobní společnost se rozhodla odmítnout jakoukoli spolupráci s maloobchodními lékárenskými řetězci a internetovými obchody. Toto rozhodnutí bylo učiněno s cílem snížit cenu a současně ochránit koncové spotřebitele před padělky, kterých je na současném trhu skutečně velké množství. Z tohoto důvodu je pokud si chcete pořídit kapsle Cardione, nezbytné, abyste navštívili oficiální internetovou stránku jejich výrobce.

Jaká je cena Cardione

Politika nespolupráce výrobce s obchodními řetězci mu poskytuje možnost plně kontrolovat náklady na distribution přípravku Cardione a udržovat je na absolutním minimu. Tento postup umožňuje výrobci často zavádět různé formy slev, zvýhodněných nabídek či jiných propagačních akcí, díky nimž si spotřebitele mohou tento produkt pořídit ještě levněji, než je aktuální cena, která je uváděna na oficiálních webových stránkách společnosti, a která je 890 Kč.

Cardione v dm a DR Max

Mnoho kupujících jsou zvyklí hledat lék, požadovaný na dm a DR Max. Cardione, ale není mezi tímto výběrem dostupné, protože neexistuje partnerství s výrobcem. Pokud takovou nabídku spatříte, můžete si být zcela jistí, že se jedná o padělek, který není v žádném případě spjatý s originálním produktem.

Cardione v lékárně nebo na Amazonu – Můžete si koupit?

Mnoha zájemcům je známo, že by měli hledat kapsle Cardione v lékárnách, ale marně, protože výrobce dávno přestal tyto lékárny dodávat.

Stejným způsobem lze najít kapsle na Amazonu, ale buďte opatrní a nekupujte pochybné produkty, protože se tyto podvodníci postarali o to, aby se jejich imitace prodávaly v podobných obalech, které ovšem nemají žádný léčebný účinek a mohou představovat skutečnou hrozbu pro lidské zdraví.

Výrobce ještě jednou vyzývá, že nese odpovědnost pouze za výrobky zakoupené na jeho oficiálních webových stránkách, a proto aby se zabránilo zdravotním rizikům, je doporučeno nakupovat pouze originální doplňky přímo od výrobce.

Vloženo na webové stránky Heureky

Heureka, oblíbený cenový porovnávač, nedovoluje prodej produktu Cardione. Neobětujte své zdraví, tím, že si koupíte výrobky neznámého původu. Pokud toužíte po pozitivních účincích Cardione, objednejte si jej jenom od původního výrobce.

Cardione recenze

Cardione recenze na fórech

Na internetu jsou rozmanité recenze ohledně úspěšnosti používání kapslí Cardione. Prakticky všechny tyto komentáře jsou pozitivní. Uživatelé vám řeknou, o jakých zdravotních obtížích je Cardione schopné vás ochránit a jakou účinnost má jeho rychlé užívání. Diskuzní fóra představují další důkaz pro tvrzení výrobce. Tento lék je neobyčejný svého druhu a skutečně je účinný.

Ohlasy lékařů

Lékaři ve fórech často diskutují o přípravku Cardione. Recenze o něm, které publikují lékaři, hovoří o tom, že se jedná o velmi účinné a naprosto bezpečné léčivo, určené na hypertenzi.

Můj podíl na klinických studiích přípravku Cardione mě na začátku ohromil, a to zejména díky přírodnímu složení a výběru kvalitních ingrediencí. Doufal jsem, že kapsle mohou přinést co nejlepší výsledky, ale v praxi dosáhly mnohem více, než jsem očekával. Při užívání plného cyklu je možné odstranit i ty nejnebezpečnější příznaky, které by mohly vést k infarktu nebo mrtvici. To je skvělý preventivní i terapeutický přípravek, který nemá ve svém oboru obdoby.

Jiří Motúz, kardiolog, 12 let praxe, České Budějovice

Na jedné odborné kardiologické konferenci mě kolega oslovil s návrhem léku Cardione. Poté, co jsem se důkladně seznámil s informacemi o tomto léčivu a instrukcemi výrobce, jsem jej rázně předepsal dvěma pacientům. Po uplynutí dvou týdnů jsem si všiml pozitivní dynamiky v boji proti hypertenzi. Aktuálně využívám tyto kapsle ve své praxi, protože stačí jen jedna kúra k úspěšnému navrácení tlaku do normálu. Rozhodně je doporučuji!

Richard Bláha, kardiolog, 9 let praxe, Opava

Můj nemocný přišel za mnou a žádal o konzultaci ohledně Cardione. Po důkladném studiu složení a řešení s mými kolegami jsem dospěl k závěru, že je to velmi vhodný produkt. Následkem bylo, že po požívání přípravku po dobu jednoho měsíce byly všechny nežádoucí příznaky úplně odstraněny. Byl jsem nadmíru potěšen, žádný moderní léčivý přípravek nedokáže stejného, obzvláště ve srovnání s tím, že tento produkt nemá žádné vedlejší účinky.

František Mezek, kardiolog, 11 let praxe, Ostrava

Cardione složení

Reference zákazníků

Diskuzní fóra jsou naplněna pozitivními zkušenostmi uživatelů s Cardione, které přispívají ke skutečným referencím o účinnosti tohoto produktu a umožňují tak každému, kdo je čte, vidět jeho účinnost.

Váha, na kterou jsem se dlouho snažila bezvýsledně zhubnout, se náhle zvýšila. Tato situace však vyvolala další problém: hypertenze. Poté, co se léky neukázaly jako účinné, jsem na doporučení své kamarádky začala brát Cardione. Tento přípravek mi umožnil začít nový život v pohodě a bez zdravotních komplikací.

Kateřina Závodská, 48 let, Hradec Králové

Už asi čtyři roky trpím na vysoký krevní tlak, kde jsem si všimla že pravidelné užívání tablet se ukázalo být pouze dočasnou úlevou. Nedávno jsem našel produkt Cardione na internetu a všechny příspěvky od uživatelů, jako by byly jedním hlasem, říkají, že tento výrobek pomáhá. Už po měsíci užívání jsem zaznamenal zlepšení ve skocích krevního tlaku a rozhodnutě doporučuji tento velmi kvalitní produkt.
Jaroslav Prokop, 69 let, Brno 
V průběhu posledních deseti let jsem si pořizoval léky na udržení krevního tlaku pod kontrolou. I když to byla jen dočasná úleva, nedávno jsem se rozhodl změnit kardiologa a on mi doporučil Cardione. Byl jsem zpočátku skeptický, ale přesto jsem jej užíval. A musím říci, že byl to skvělý produkt, protože do dvou měsíců po užívání moje krevní tlak byl zpět v normálu a cítil jsem se velmi dobře.
Jarmila Angelisová, 55 let, Havířov
Nedávno jsem začal zažívat problémy se srdcem, a tak jsem se obrátil na internet, abych hledal nějaké řešení. Našel jsem doplněk Cardione, o kterém všichni říkali, že by mohl pomoci vyřešit prakticky kterýkoli problém. Proto jsem se rozhodl ho objednat a důkladně si přečíst všechny pokyny. Začal jsem je užívat a po dvou týdnech se mi podařilo zbavit se tíhy na hrudi, mé srdce už mě nebolelo a krevní tlak se vrátil k normálu. Dokončil jsem celý kurz a opět všechny ukazatele zůstaly v normálu. Jsem si jistý, že mohu vřele doporučit tento doplněk!
Pavel Otiepka, 47 let, Olomouc
Můj krevní tlak začal pomalu stoupat po dovršení šedesátky. Nejdříve to bylo snesitelné, ale časem se to stalo příliš neúnosným. Měl jsem časté bolesti hlavy, nemohlo se usnout a přemýšlel jsem, co mám dělat. Pak mi má kamarádka doporučila Cardione kapky, které jí pomohly se stejnými problémy. Když jsem je začal užívat, už po měsíci a půl jsem si dokázal vyrovnat krevní tlak a konečně se zbavil neustálých trapných příznaků. Byl to skvělý produkt.
Zdeňka Štrubínská, 60 let, Hranice

Závěry ohledně drogy: Je Cardione podvod?

V důsledku toho můžeme s naprostou jistotou prohlásit, že Cardione je efektivní a doposud pomohl tisícům lidí. Díky tomu, že se skládá z přírodních ingrediencí a je bezpečné pro užívání, je toto produkt velmi oblíbený mezi lidmi, což lze posoudit na základě diskuzí a názorů vyjádřených ve fórech. Cardione je nejdostupnější a nejméně náročnou cestou k léčbě hypertenze a ochraně srdce před závažnými chorobami.

Často kladené otázky

Kde mohu získat tento lék?

Výrobce tento lék garantuje pouze na jeho oficiálních webových stránkách.

Kdy budou vidět výsledky?

Účinky tohoto léku se dají vidět už po užití první kapsle. Samozřejmě pro dosažení plných výsledků bude nutné dokončení celého cyklu léčby.

Proč lék není dostupný v lékárně?

Výrobce se tímto způsobem snaží chránit spotřebitele před produkty padělanými, nebo zdražovanými.

Jaké jsou potenciální vedlejší účinky?

Tento přírodní produkt nezpůsobuje v těle negativní reakce a je bez vedlejších účinků.

MUDr. Libor Nechvatal
Kardiolog, Internista 1979 – 1980: Rtg klinika FN Brno-Bohunice 1980 – 2009: I.IKAK FN U sv. Anny 2009 – dosud: privátní ambulance Atestace z vnitřního lékařství I. stupně v r. 1985 Osvědčení k výkonu lékařské praxe v oboru interní lékařství od r.1995 Specializovaná atestace z kardiologie v roce 1996 Funkční licence v oboru transesofageální echokardiografie 1998 Funkční licence v oboru invazivní diagnostická kardiologie 1998 Licence pro výkon vedoucího lékaře-primáře zdravotnického zařízení pro obor kardiologie od r. 2001 Funkční licence pro obor intervenční kardiologie 2002 Licence školitel lékařského výkonu pro výkony invazivní diagnostické kardiologie (F 009) a intervenční kardiologie (F 010) 2003

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *