Tonerin: složení, recenze, doporučení lékaře, kde koupit a jaká cena

Tonerin je kapsle, která je určena k snížení krevního tlaku u lidí všech věkových skupin a obsahuje účinné látky pocházející z rostlin, což zvyšuje jeho účinnost. Díky klinickému testu, který se uskutečnil v České republice, lékaři dosáhli 100% úspěšnosti a proto Tonerin svým pacientům doporučují.

Výzkum a vývoj tohoto léku byl prováděn lékaři a vědci v ústavu ve Spojených státech amerických, kteří se snažili najít recepturu pro účinnou léčbu hypertenze, která by nezpůsobovala žádné vedlejší účinky u pacientů.

Tonerin: složení

Tonerin se těší vysokému uznání za to, že jeho složení je výhradně z přírodních rostlinných látek, což znamená, že je při léčbě zaručena vysoká účinnost a že při jeho užívání nejsou žádné vážné nežádoucí účinky:

KomponentaAkce
Extrakt z hroznových jaderSlouží jako součást skladby, která umožňuje udržení správného krevního oběhu a chrání cévní systém.
Koenzym Q10Hlavní složka kompozice, která má hypotenzní účinky je antioxidant, který má schopnost obnovit elasticitu cév, zlepšit krevní oběh a udržovat rovnováhu krevního tlaku. Přínosy koenzymu jsou zřejmé, odstraňuje trvalou únavu a posiluje odolnost organizmu vůči nemocem.
TaurinKomponenta, která zvyšuje pravděpodobnost, že nebudou vznikat žádné problémy s vysokým krevním tlakem.
Kukubha CTato akce způsobí, že z těla budou odstraněny veškeré toxiny a nečistoty. Tento proces bude také účinně zamezovat akumulaci cholesterolu.
Terminalia arjunaLéčivo zastavuje poruchy funkce srdečního svalu a zabraňuje jakémukoli poškození, přičemž dokáže snížit tep srdce, zlepšit průtok krve v cévách a snížit krevní tlak.
Extrakt z HighlanderuTato část posiluje imunitu těla. Výsledný rytmus srdce je normalizován, které snižuje náročnost srdce.


Tento lék se skládá ze šesti různých složek, ale všechny jsou získávány z bylin, takže je vhodný pro pacienty ve všech věkových skupinách.

Tonerin recenze

Vedlejší účinky a kontraindikace

Vzhledem k tomu, že produkt je zcela rostlinného původu, může jej používat velké množství pacientů. Nicméně, existují některé kontraindikace, které je třeba vzít v úvahu, a to: v době kojení a lidé s individuální nesnášenlivostí k některé ze složek, které jsou rostlinného původu.

  • osoby mladší osmnácti let,
  • ženy během těhotenství,
  • v době kojení a lidé s individuální nesnášenlivostí k některé ze složek, které jsou rostlinného původu

Při řádném užívání přípravku Tonerin nebyly pozorovány žádné škodlivé důsledky. Nicméně je třeba upozornit na to, že v případě, že se u pacienta zhorší zdravotní stav, může to být projeveno následujícími symptomami:

  1. výsevy na kůži,
  2. nadměrná citlivost na účinné látky,
  3. svědění,
  4. zarudnutí a zvýšení teploty nad běžnou hladinu.

Pokud se vyskytnou jakékoli nežádoucí účinky, okamžitě navštivte lékařskou instituci a dočasně vysaďte užívání léku Tonerin. Některé jeho složky mohou vyvolat alergickou reakci.

Klinické studie

Během procesu vývoje léku se v rámci výzkumného ústavu uskutečnily několik klinických studií. Do studie se zapojilo 8 500 respondentů ve věku od 18 do 70 let. Následně výsledky výzkumu účinnosti a účinků tobolky Tonerin byly publikovány na oficiálních webových stránkách tohoto výzkumného ústavu. Do studie byli zařazeni jak lidé s mírnou hypertenzí, tak i s těžším stupněm hypertenze a kapsle měli užívat během jednoho měsíce.

Výsledky studie byly jasné: 98 % účastníkových krevních tlaků se po 3 měsíci užívání léku vrátil na normální hodnotu, téměř všichni si poznamenali zlepšení celkového blahobytu a normalizaci spánku.

  • 98 % účastníkových krevních tlaků se po 3 měsíci užívání léku vrátil na normální hodnotu,
  • všichni si poznamenali zlepšení celkového blahobytu a normalizaci spánku,
  • 87 % lidí, kteří se zúčastnili testu, pozorovalo pokles tlaku během 3 měsíců,
  • 89 % z nich již po 2 týdnech užívání léku eliminovalo bolesti hlavy a další symptomy hypertenze,
  • 92 % z účastníků se zbavilo hypertenze a bylo schopných vrátit se k aktivnímu životnímu stylu.

Tyto výsledky byly pozorovány u osob různého věku i různé míry hypertenze.

Na základě vyhodnocení všech průzkumů bylo odhaleno, že všichni účastníci, ačkoli s rozmanitými stupni, vykázali ústup příznaků hypertenze po konzumaci Tonerinu. Někteří pacienti dokonce již nemuseli užívat léky, které jim byly předepsány v lékárně, po zahájení léčby bylinou složkou.

Příbalový leták a indikace k použití

Lék Tonerin je účinnou terapií a prevencí vysokého krevního tlaku, který se může projevovat ve různých stupních zdravotních obtíží. Tento léčebný prostředek odstraní jakékoliv příznaky této nemoci a také sníží riziko vzniku jakýchkoliv komplikací, které by mohly následovat.

Když užíváte Tonerin, doporučuje se věnovat pozornost následujícím příznakům hypertenze:

  • neustálé zvonění v uších,
  • náhlá, neznámá bolest hlavy,
  • nevolnost,
  • průjem,
  • zvýšená hladina únavy nebo ospalosti,
  • rychlá střídání srdeční frekvence,
  • mrákoty před očim.
Tonerin cena

Není-li ignorování příznaků udržováno, může to vést ke široké škále komplikací a zdravotních problémů. Proto je více než nutné věnovat pozornost svému zdraví co nejdříve a vyhledat lékařskou pomoc, aby vám byly předepsány léky.
Užívat je třeba 1 kapsli 2krát denně, po jídle, a k tomu se doporučuje i konzumace přiměřeného množství vody. Doba užívání závisí na intenzitě hypertenze a doplňkové účinky se obvykle projeví po dvou měsících. Nicméně pokud je hypertenze mírná, změny jsou viditelné již po týdnu.

Více informací o použití a indikacích přípravku Tonerin naleznete v příbalové informaci nebo na webových stránkách společnosti, jež tento produkt vyrábí.

Koupit Tonerin – Jak a kde?

V internetových obchodech a lékárnách je bohužel často možné narazit na padělky známých produktů, což vedlo výrobce Tonerinu k rozhodnutí, že jeho produkt bude nyní prodáván pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek.

Koupit si Tonerin přímo od výrobce zaručuje, že dostanete produkt, který bude skutečně účinný a jehož účinek bude dlouhodobý.

Navíc se vyhnete přirážkám, které jsou bohužel často v lékárnách k vidění.

Jaká je cena Tonerin

Výrobce produktu Tonerin odmítl spolupracovat s lékárnami a internetovými obchody, což má ještě další pozitivní dopad. V návaznosti na to, cena výrobku Tonerin je pravidelná, protože firma sama stanovuje cenu, aniž by se spoléhala na prostřednictví nějakých jiných stran. Lékárny nemají právo zvýšit cenu, protože nemají k dispozici produkt.

Tato aktuální cena se zastavuje na 849 CZK. Výrobce občas pořádá marketingové akce a zlevňuje produkt, což znamená, že zákazníci, kteří objednají produkt na oficiálních webových stránkách společnosti, mohou produkt získat ještě za nižší cenu.

Tonerin v dm a DR Max

Na webových stránkách DR Max nelze nalézt oficiální prodej produktu Tonerin, protože s těmito stránkami dříve nespolupracoval výrobce tohoto produktu. Pokud jsou ovšem tyto výrobky na těchto stránkách k mání, je velmi pravděpodobné, že se jedná o padělky. Proto doporučujeme, abyste se měli na pozoru před těmi, kteří nabízejí tyto nekvalitní analogické produkty, protože jejich použití může mít nejen nežádoucí výsledky, ale také svými negativními účinky může dokonce ještě zhoršit váš současný stav.

Tonerin koupit

Tonerin v lékárně nebo na Amazonu – Můžete si koupit?

Jak bylo dříve oznámeno, výrobce se po několika měsících zastavení spolupráce rozhodl neposkytovat výrobky lékárnám a online prodejcům. Některé zbytky původního produktu je stále možné nalézt na jejich webových stránkách, ale je třeba počítat s příliš vysokou cenou. Z tohoto důvodu bychom vám nedoporučili koupit tento produkt, pokud nejste naprosto jistí jeho kvalitou a originálností.

Tonerin na Amazonu se vyskytuje ve stejné situaci a výrobce se výslovně postavil na stanovisko, že nemá žádnou odpovědnost za kvalitu výrobků prodávaných na této stránce, tudíž se kupuje na vlastní nebezpečí.

Vloženo na webové stránky Heureky

Heureka je oblíbený web, který se zabývá analýzou cen léků v různých lékárnách. Nicméně, vzhledem k tomu, že tyto léky lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce Tonerin na Heurece, je nemožné je prohlížet ani koupit.

Tonerin recenze na fórech

V době, kdy jsme shromažďovali názory na Tonerin na různých internetových diskusích, se nám podařilo nalézt obrovské množství pozitivních komentářů. I když jsme narazili na několik negativních zpráv, zkoušeli jsme kontaktovat autory, abychom zjistili více informací. Ačkoli se nám bohužel neozvali, to je podnětem k zamyšlení, zdali tato negativní recenze nejsou ve skutečnosti podvržené.

Ohlasy lékařů

Skládáme zde zprávy od lékařů, kteří ze svých pacientů mají dobré zkušenosti s lékem Tonerin.

Velmi jistý pozitivními výsledky u svého klienta, který trpěl bolestmi hlavy způsobenými hypertenzí; během jednoho měsíce došlo k zmírnění příznaků.

Miroslav Jiřička, kardiolog, 20 let praxe, Zlín

LVyzdvihla výhody tohoto produktu, který pomohl pacientovi se zmírněním bolesti hlavy a únavy.

Eliška Janoutová, kardioložka, 7 let praxe, Liberec

Přesvědčená o účinnosti tohoto léku a jeho bezpečnosti, protože je zcela bylinný a má účinnost 96 %.

Marcela Springlová, kardioložka, 12 let praxe, Opava

Tonerin složení

Reference zákazníků

Komentáře lékařů o produktu Tonerin jsou velice pozitivní a vyvolávají úžas. Zákazníci, kteří tento produkt vyzkoušeli, mají však stejně uznávající názor. Níže předkládáme zprávy od uživatelů z různých částí země.

Nikdy ve svých dvaceti letech by mě nenapadlo, že bych čelila hypertenzi. Ještěže jsem narazila na Tonerin, protože bylo to neuvěřitelné: Jednoho dne mi začala škodit hlava a já byla v ještě větším šoku, když jsem konečně pochopila, o co se jedná. Naštěstí jsem se snažila poznat názor mých přátel, kteří mi doporučili tento produkt a už po dvou týdnech jsem se cítila mnohem lépe a bolest hlavy už nebyla problém!

Helena Nevečeřalová, 40 let, Praha

Ve čtyřiceti letech mě postihla hypertenze. Byly to strašné chvíle pro mě, ale i přesto jsem se rozhodla navštívit lékaře, který mi na začátku doporučil několik léků v různých dávkách. Když ale nepřinesly požadovaná výsledky, navrhl, abych to zkusila s Tonerin. Po týdnech konzumace bylo vidět, že se nevolnost začíná zmírňovat a po dalším týdnu jsem se opět vrátila do starých kolejí a začala se znovu zapojovat do sportovních aktivit.

Lenka Trefilová, 45 let, Hradec Králové

Když jsem se blížila ke konci života, měla jsem spoustu různých onemocnění, mezi nimiž bylo i hypertenze. Protože se mi nechtělo, abych musela jít k lékaři, a on mě poslal do nemocnice, objednala jsem si Tonerin přes internet. Po několika týdnech užívání mého stavu se velmi zlepšil a cítila jsem se skoro jako dřív, což mi umožnilo opětovně se věnovat sportu.

Kristýna Žibritová, 56 let, Brno

Jsem velmi znechucena, protože ve věku 38 let jsem dostala hypertenzi. Jsem mladší než moje kamarádka, ale ona mě přesvědčila, abych si objednala Tonerin. Byla jsem ve velmi dobrém stavu po pár týdnech po užívání. Všem bych jeho užívání doporučila.

Eva Ševčíková, 40 let, Plzeň

Když jsem uviděl reklamu na Tonerin na internetu, okamžitě jsem zjistil, že sleva na jeho cenu je skvělá, takže jsem se rozhodl pro objednávku. Už po týdnu jsem se necítil tak špatně jako předtím. Jsem velmi vděčná výrobcům, protože mi Tonerin opravdu pomohl.

Ivana Michálková, 59 let, Pardubice

Závěry ohledně drogy: Je Tonerin podvod?

Tonerin se osvědčil jako lék na 100 % a je plně nápomocný při léčbě závažného onemocnění, jímž je hypertenze. Pokud se tedy chcete ujistit, že investice do léku nebyla vyhozená, vyhněte se padělaným výrobkům a dbávejte na to, abyste se řídili přesnými instrukcemi. Pak si můžete být jisti, že za své peníze získáte kvalitní bylinný lék, který se ukázal jako plně účinný v boji proti hypertenzi ve všech stádiích jejího vývoje.

Často kladené otázky

Může Tonerin zmírnit příznaky hypertenze?

Ano, Tonerin je účinným lékem, který pomáhá obyvatelům světa vyrovnat se s problémy hypertenze.

Můžou jej používat těhotné ženy?

Toto by mělo být provedeno s opatrností a pouze po konzultaci s lékařem.

Je možné najít tento lék levněji?

Je možné, že by se dalo najít levnější zboží, ale důležité je si být jisti, že jeho kvalita je spolehlivá. Proto je nejlépe sáhnout po zboží výrobce, který pravidelně pořádá propagační akce a slevy, takže budete mít jistotu, že účinnost vašeho produktu bude v souladu s tím, co je uvedeno.

Jak dlouho bude trvat doručení zboží?

Pokud najdete levnější výrobek, ale ne na webových stránkách výrobce, pravděpodobně se jedná o padělek. Společnost často pořádá propagační akce a slevy, takže si můžete koupit kvalitní výrobek a přitom si být jisti, že bude fungovat.

MUDr. Libor Nechvatal
Kardiolog, Internista 1979 – 1980: Rtg klinika FN Brno-Bohunice 1980 – 2009: I.IKAK FN U sv. Anny 2009 – dosud: privátní ambulance Atestace z vnitřního lékařství I. stupně v r. 1985 Osvědčení k výkonu lékařské praxe v oboru interní lékařství od r.1995 Specializovaná atestace z kardiologie v roce 1996 Funkční licence v oboru transesofageální echokardiografie 1998 Funkční licence v oboru invazivní diagnostická kardiologie 1998 Licence pro výkon vedoucího lékaře-primáře zdravotnického zařízení pro obor kardiologie od r. 2001 Funkční licence pro obor intervenční kardiologie 2002 Licence školitel lékařského výkonu pro výkony invazivní diagnostické kardiologie (F 009) a intervenční kardiologie (F 010) 2003

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *