W-Loss: složení, recenze, doporučení lékaře, kde koupit a jaká cena

Existuje mnoho příčin, které mohou být příčinou nadváhy: příliš velký přísun jídla, hormonální poruchy a chronické onemocnění. Unikátní doplňková strava W-Loss může pomoci tento negativní stav v krátkém čase obrátit. 

Díky svému výjimečnému patentovanému složení působí na lidské tělo šetrným způsobem, takže je vhodný i pro lidi, kteří trpí různými chronickými onemocněními. W-Loss aktivuje stav ketózy, při kterém se nežádoucí tuk přeměňuje na energii, kterou tělo používá po celý den.

Složení

Složení našich kapek je 100% přírodního původu. Nejsou v něm přítomny žádné chemikálie, což znamená, že výrobek je absolutně bezpečný pro lidské zdraví a nevyvolá žádné vedlejší účinky. Pokud byste se chtěli blíže seznámit s aktivními složkami našich kapek, můžete si prohlédnout následující tabulku, kde je uvedeno jejich detailní složení:

KomponentaAkce
PapájaPodporuje metabolické procesy a její konzumace má často i regenerační účinky.
AnanasOvoce, který podporuje účinné spalování tuků a zároveň doplní nedostatek vitamínů a živin. Přispívá i k regulování přibývání na váze a k odbourávání tukových zásob. Zároveň účinně ovlivní i trávení.
MaracujaNaplní břicho rychle a pomůže kontrolovat hlad, díky své vysoké koncentraci pektinu a vlákniny navíc přispívá k funkčnosti střev.
Vitamin B6Je další účinnou látkou, jež znižuje pocit hladu a doplní nedostatek energie. Jeho role je důležitá při metabolických procesech aminokyselin, cukrů i dalších látek.
Zelený čajJe nazýván lékem číslo jedna na hubnutí, má však i protizánětlivý účinek a pomáhá odstraňovat přebytečné tekutiny z těla.
KumquatUrychluje metabolické procesy a normalizuje metabolismus, a to i díky dodání potřebných živin.

Vedlejší účinky a kontraindikace

Přípravek W-Loss je obecně považován za bezpečný a bez závažných vedlejších účinků. Nicméně, existují situace, kdy je vhodné se nejprve poradit s odborníkem, aby se minimalizovala rizika spojená s jeho užíváním. Některé z těchto situací zahrnují:

  • těhotenství nebo kojení,
  • alergii na některou z účinných látek,
  • přítomnost chronických onemocnění,
  • osoby mladší 18 let.

Pokud se rozhodnete užívat tento přípravek, je důležité se poradit s lékařem, aby zhodnotil Vaši anamnézu a zvažoval možnost jeho použití. Pokud je to nutné, lékař může upravit doporučené dávkování tak, aby bylo co nejbezpečnější.

Studie provedené na klinických a laboratorních testech ukázaly, že používání přípravku W-Loss nezpůsobuje žádné závažné vedlejší účinky. Tyto výsledky byly potvrzeny i kontrolními testy na dobrovolnících. Je tedy možné říci, že tento přípravek je bezpečný a účinný při hubnutí bez vedlejších účinků.

W-Loss složení

Klinické studie

Před uvedením kapek W-Loss na trh byly vzorky výrobku poslány k testování do nejlepších laboratoří v Evropě a USA, aby se zajistila bezpečnost a účinnost produktu. Po obdržení výsledků testů získal výrobce certifikát shody, který potvrzuje bezpečnost a účinnost kapek.

Kromě toho společnost provedla další studii, která se skládala z série testů trvajících dva týdny a zapojilo se do nich několik dobrovolníků. Tyto testy ukázaly, že lidé aktivně hubli bez jakýchkoli zdravotních komplikací nebo alergických reakcí. Všichni účastníci testů byli schopni zhubnout 10-14 kg. Navíc, produkt je rovnocenně účinný pro muže i ženy, což znamená, že může být používán obecně pro všechny osoby bez ohledu na pohlaví.

Indikace k použití a příbalový leták

Kapky jsou vhodné pro řešení široké škály problémů, jako jsou:

  • nadváha,
  • únava způsobená nadváhou.
  • zpomalení metabolismu,
  • neustálý pocit hladu,
  • touha po úpravě postavy,
  • vysoká hladina cukru nebo cholesterolu v krvi.

Výrobek je účinný pro muže i ženy. Je důležité si uvědomit, že nadváha může být příčinou závažných chronických onemocnění, jako jsou gastrointestinální a střevní choroby, cukrovka a kardiovaskulární onemocnění. 

Příbalový leták obsahuje podrobné pokyny k použití W-Loss kapky. Pro dosažení pozitivních výsledků a přechodu těla do stavu ketózy je nutné užívat kapky nejméně 7 dní. Doporučuje se užívat kapky po dobu 2 týdnů nebo déle. Standardní dávkování je 25 kapek na 100 ml vody 2krát denně půl hodiny před jídlem. Doporučuje se užívání kapky ráno a večer.

I když jsou kapky W-Loss bezpečné a přírodní, existují některé situace, kdy je vhodné se nejprve poradit s odborníkem, například v případě alergie na některou z účinných látek, během těhotenství nebo kojení, u osob mladších 18 let nebo při přítomnosti chronických onemocnění. Při používání W-Loss kapky nebyly zaznamenány žádné nežádoucí účinky podle klinických a laboratorních testů, které byly prováděny na dobrovolnících po dobu 2 týdnů.

Kde a jak koupit W-Loss

Momentálně lze zakoupit W-Loss kapky pouze na oficiálních stránkách výrobce. Společnost předtím prodávala výrobek v obchodech, lékárnách a na internetových tržištích, ale kvůli růstu cen a počtu padělaných výrobků byla spolupráce ukončena.

Jaká je cena

Od okamžiku, kdy společnost začala spolupracovat s obchodními partnery, lékárnami a jinými prodejci, začala cena W-Loss rychle stoupat. To mnoha zákazníkům ztížilo nákup. Nicméně, situace se stabilizovala, když společnost přestala dodávat produkt do jiných obchodů a převzala kontrolu nad trhem, což jí umožnilo nabízet nejlepší ceny.

Pravidelně se konají propagace a slevy, které vám pomohou ušetřit ještě více peněz. V současné době W-Loss stojí 890 Kč, podle posledních údajů.

W-Loss koupit

Lze koupit W-Loss v lékárně nebo na Amazonu

W-Loss nelze zakoupit na Amazonu, protože společnost ukončila spolupráci. Některé obchody však mohou mít stále zbytky z poslední dodávky. Pokud prodávající nabízí výrobek za neobvykle nízkou nebo vysokou cenu, je lepší se takové transakce vyvarovat. Pravděpodobně se jedná o padělek.

Protože farmaceutické společnosti nechtějí prodávat výrobek za nejnižší možnou cenu, jak požaduje výrobce, W-Loss se také neprodává v lékárnách.

W-Loss na webových stránkách DR Max

W-Loss není k dispozici na webových stránkách DR Max. Občas se však mohou objevit inzeráty nabízející produkt. Pokud vás takový inzerát zaujme, může se jednat o padělek.

W-Loss na webových stránkách Heureky

W-Loss nelze najít na Heurece, protože se nezobrazuje v cenovém agregátoru. V současné době lze produkt zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Recenze W-Loss na fórech

W-Loss se často objevuje na diskusních fórech a zpravidla má pozitivní ohlasy. Přesto jsme se snažili prověřit negativní recenze a dospěli jsme k závěru, že jsou nejspíše nepravdivé. Nebyli jsme schopni kontaktovat autory těchto recenzí.

Recenze

Převaha pozitivních recenzí nepochybně dokazuje účinnost a bezpečnost tohoto produktu. Skuteční odborníci na výživu i mnoho spokojených zákazníků svědčí o pozitivních výsledcích, které W-Loss přináší.

Ohlasy lékařů

Recenze lékařů jsou dalším důkazem toho, že W-Loss je účinný při snižování nadváhy

„W-Loss představuje doplněk stravy, jenž napomáhá rychlejšímu metabolismu a stavu ketózy bez jakýchkoli negativních důsledků. Kapky tak podpoří proces redukce váhy spolu se zdravou stravou a fyzickou aktivitou. Pokud trpí pacient jakýmkoli chronickým onemocněním, je nutné navštívit odborníka před zahájením užívání, i když se jedná o produkt s přírodními složkami.“

Denisa Grézlová, dietoložka, praxe 13 let, Hradec Králové.

„Společnost W-Loss již po dobu dvou let doporučuje svým zákazníkům tento katalyzátor, který je složen výhradně z přírodních látek a nemá žádné agresivní účinky. Dle zjištění se klienti dokázali zbavit nadbytečných kilogramů bez hladovění.“

Stanislav Cáp, dietolog, praxe 14 let, České Budějovice.

„Měla jsem možnost se seznámit s produktem W-Loss, když mi ho jedna z klientek přinesla na konzultaci a ptala se, zda je jeho užívání vhodné. Po detailním prozkoumání složení jsme se rozhodli vyzkoušet ho společně pod mou přísnou kontrolou. Po týdnu používání se váha začala snižovat a kůže neochabla. Přesto bych doporučovala zařadit do programu také pravidelnou fyzickou aktivitu a zdravou stravu.“

Vlasta Mašková, dietoložka, 9 let praxe, Ústí nad Labem.
W-Loss cena

Zpětná vazba od zákazníků

 Skutečné recenze W-Loss také potvrzují účinnost kapek.

"Doplněk stravy s názvem W-Loss mi poskytl značnou pomoc při hubnutí a nabídl mi další motivaci k pokračování. S užíváním kapek po dobu měsíce jsem byla schopna zhubnout dodatečných 12 kg. I když jsem se neúplně vzdala svých oblíbených jídel, snažila jsem se omezit příjem tučných jídel. Za celou dobu užívání doplňku jsem se necítila hůře."

Monika Kysilková, 38 let, Plzeň

"Dlouho jsem se snažila zhubnout a shodit alespoň pár kilogramů, ale úspěch byl jen dočasný a rychle se vrátila stará váha. Po užívání W-Loss po dobu tří týdnů jsem zhubla 8 kg a opakováním kurzu za dalších šest měsíců jsem byla schopna shodit dalších 11 kg. Toto mě velmi motivuje a teď se ráda dívám na sebe v zrcadle, pravidelně cvičím a chodím hodně. Jsem s doplňkem velmi spokojená."

Lenka Navrátilová, 40 let, Brno

"Doplněk stravy W-Loss jsem použil po konzultaci s odborníkem na výživu. Držel jsem správnou dietu, ale občas jsem si dovolil sladkosti. Jako alternativu k posilovně jsem si vybral chůzi venku. Za měsíc jsem zhubnul 9 kg. I pokračuji v mém úsilí a podařilo se mi zhubnout dalších 5 kg. Kapek jsem však velmi spokojený, jelikož fungují skvěle, nezanechávají nepříjemný zápach a snadno se pijí."

Marek Fric, 39 let, OLomouc

"Použitím kapek W-Loss jsem dokázal snížit svou původní váhu 112 kg na 99 kg během jednoho měsíce. Produkt se snadno užívá a neměl jsem žádné špatné účinky ani alergie. Dokonce jsem začal mít chuť na více pohybu již po 10 dnech užívání kapek. Snažím se dodržovat správnou stravu, ale občas selžu. Celkově jsem velmi spokojen s výsledky, kterých jsem dosáhl."

Josef Rohlík, 46 let, Liberec

"Po narození mého druhého dítěte jsem se potýkala s nadměrnou váhou a chtěla jsem něco udělat s mým vzhledem. Zkoušela jsem různé diety a cvičení, ale nic nefungovalo. Poté jsem se dozvěděla o kapkách W-Loss a rozhodla se je vyzkoušet. Používala jsem je pravidelně po dobu 2 měsíců a podařilo se mi zhubnout 10 kg. Cítila jsem se mnohem lépe, měla jsem více energie a chuť na život. Určitě doporučuji vyzkoušet tyto kapky každému, kdo má potíže s hubnutím."

Eva Dudová, 37 let, Ostrava.

W-Loss recenze

Závěry ohledně drogy: Je W-Loss podvod?

Podrobné laboratorní a klinické testy prokázaly, že W-Loss je účinný a bezpečný produkt. Certifikát potvrzuje jeho bezpečnost pro zdraví uživatelů.

Kromě toho, dobrovolnické testy ukázaly, že kapky opravdu fungují. Maximální účinek však dosáhnete pouze v případě, že budete pravidelně monitorovat svůj jídelníček a zařadíte fyzickou aktivitu do svého denního režimu. Je důležité mít na paměti, že i když W-Loss zajišťuje rychlejší hubnutí, neznamená to, že byste se neměli držet zdravého životního stylu. Věnujte pozornost svému jídelníčku, cvičení a pravidelnému spánku, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Často kladené otázky


Jak správně užívat W-Loss?

Doporučuje se užívat 25 kapek W-Loss kapky smíchané s 100 ml vody dvakrát denně po dobu nejméně 14-21 dnů. Kapky by měly být užívány půl hodiny před jídlem.

Kde mohu W-Loss zakoupit?

Vzhledem k tomu, že výrobce W-Loss přestal dodávat, můžete si kapky zakoupit pouze na oficiálních webových stránkách výrobce.

Co je W-Loss a jaké jsou jeho účinky?

W-Loss je přírodní kapka, která slouží k regulaci hmotnosti těla, odstranění škodlivých toxinů a odpadu a zlepšení celkové fyzické kondice.

Je W-Loss skutečně účinný a bezpečný pro zdraví?

Ano, srovnávací testy a klinické studie, spolu s pozitivními hodnoceními od zákazníků, potvrzují, že W-Loss skutečně funguje a zároveň je bezpečný pro zdraví.

Mgr. Lenka Husnerova
Dietolog, Fyzioterapeut VícePo absolvování gymnázia jsem vystudovala obor Diplomovaný fyzioterapeut. Od roku 2003 jsem se včetně soukromé praxe věnovala také výuce rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT ČR a MZ ČR. V roce 2009 jsem úspěšně dokončila magisterské studium speciální pedagogiky na Karlově Univerzitě se zaměřením na logopedii a zdravotní tělesnou výchovu. Od roku 2011 se kromě praxe fyzioterapie věnuji také výživovému poradenství. Certifikované a rekvalifikační kurzy: Kineziotaping, 2012 Rehabilitační léčba některých druhů ženské funkční sterility metodou Lubmily Mojžíšové, 2012 Výživové poradenství, 2011

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *